Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer i Varde og Esbjerg

Udskiftning af vinduer kan have flere formål, og det kan være, fordi de gamle er slidte og utætte, ligesom ruderne kan være forældede eller ligefrem punkterede.

Måske kan der endda være tale om enkeltlagsvinduer eller forsatsruder.

En anden årsag kan være, at de gamle vinduer er falmede, rådne og grimme at se på, og så kan det ofte bedre betale sig med en udskiftning af vinduer frem for en mindre lappeløsning.

Ved udskiftning af vinduer sparer du på skatten og varmen

​Udskiftning af vinduer har desuden den fordel, at du kan benytte dit håndværkerfradrag, således du får en skattebesparelse på kort sigt og en varig varmebesparelse på lang sigt.

Dertil kommer, at du får nye, lækre og praktiske vinduer, som er nemme at åbne, men også er mere eller mindre vedligeholdelsesfrie. 

Vi bruger de bedste produkter til vinduesudskiftning

​Vi forhandler de bedste vinduer i Danmark fra førende producenter som Outrup og Idealcombi, der er yderst velegnede til at forbedre din varmeøkonomi.

Vi har i den forbindelse en stor udstilling, hvor du kan komme for at se og røre, inden du beslutter dig for en udskiftning af vinduer.

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Varde nær Esbjerg, så du kan få et bedre overblik over dine muligheder ved en vinduesudskiftning.

Du er også velkommen til at kontakte BFK Træløsninger, såfremt du overvejer en vinduesudskiftning, men har spørgsmål til priser eller det mere praktiske.

Du kan ringe til os på telefon 61 70 86 97, eller du kan sende en e-mail til os på kontakt@bfktrae.dk.