Terrasser & Plankeværker

​Plankeværk og terrasser skaber smukke haver, hvor der er rart at være, ligesom det også skaber fornemmelsen af hyggelige og private rum i haven. 

Et plankeværk kan også have nogle lavpraktiske funktioner som at skærme for vinden og holde hunden inde i haven. Det er også praktisk, hvis man har små børn, der helst ikke skal løbe ud på vejen.

Vedligeholdelsesfrie plankeværk gør livet nemmere

​Vi kan levere vedligeholdelsesfrie plankeværk, hvilket kan være beton/stål stolper frem for træstolper, med vedligeholdelses fri Thermo træ eller Ivar plank.

Der er mange muligheder og vi sikrer, at du får den nødvendige rådgivning og vejledning, så du selv kan tage stilling til, hvordan du kan få det bedste hegn.

Terrasser og plankeværk skaber samlingspunkter

​Terrasser er havens midtpunkter og samlingssteder, især terrassen foran stuen, hvor familie og gæster kan samles for at grille eller blot for at slappe af.

​En terrasse skaber samtidig en naturlig forlængelse af stuen, og den kan afgrænses af et plankeværk, så der skærmes mod vinden - eller mod nysgerrige blikke.

Vi kan anlægge terrasser i direkte forbindelse med huset, terrasser i flere niveauer og tagterrasser. Især tagterrasser kan være med til at øge herligheds værdien af dit hus.

Vi finder sammen en løsning til din terrasse, så den kan opfylde dine ønsker og behov.

Kontakt os og få et tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et godt tilbud på terrasser og plankeværk i blandt andet Varde og Esbjerg.

Du kan ringe på telefon 61 70 86 97, men du kan også skrive til vores e-mail kontakt@bfktrae.dk.