Energioptimering

Energiforbedringer med effektiv energioptimering

​For at udføre energiforbedringer kræver det en effektiv energioptimering, og der er en hel række forskellige muligheder for energioptimering.

Det kan typisk være isolering og efterisolering af for eksempel tag, loft, gulv og murværk samt af facader, men energiforbedringer kan også kræve en udskiftning af vinduer og døre.

Du kan benytte dit håndværkerfradrag til energiforbedringer og energioptimering.

Energioptimering eller mindre energiforbedringer

​Hos BFK Træløsninger kan vi tilbyde energioptimering med henblik på alle former for energiforbedringer i blandt andet Varde og Esbjerg.

Det kan for eksempel være en totalrenovering af hele huset, hvor vi inddrager de relevante tømrere, snedkere og murere.

Derved kommer huset til at fremstå flot og lækkert samt mere tidssvarende, og dertil kommer den lavere varmeregning.

Vi kan endvidere tilbyde mindre løsninger inden for energiforbedringer, hvor vi går efter en energioptimering af de områder, hvor der er størst varmetab, eller efter de områder, hvor det er billigst og nemmest at isolere boligen bedre.

Måske kan vi nøjes med at lægge isolering op på loftet eller at udskifte lister i døre og vinduer. Det kan også være en enkelt facade, der er særligt udsat for kulde.

Kontakt os og hør mere

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for en energioptimering af hele din bolig eller energiforbedringer af enkelte områder.

Du kan ringe til os på telefon 61 70 86 97, men du kan også skrive til os på vores e-mail, som er kontakt@bfktrae.dk, for at få et uforpligtende tilbud.​