Bålhuse & Shelters

​Tømrermester Brian Flyvbjerg-Kristensen fra BFK Træløsninger har mange års erfaring med at bygge og renovere shelters, men også bålhytter, bålsteder og bordbænkesæt. 

De kan for eksempel benyttes i haver og på lejrpladser. Prismæssigt ligger vi godt i forhold til andre leverandører i blandt andet Varde og Esbjerg.

Vores shelters er en stationær bivuak med åben langside

​Shelters er en form for bivuak, men er stationær. Dybest set er de beregnet til overnatning under åben himmel, men med beskyttelse imod regn og andet uvejr.

Det er med andre ord en lav træbarak, der typisk er åben på den ene langside, og så er der gerne et stort tagudhæng til at beskytte mod regn. Gulvet er desuden hævet over jorden.

Vores shelters bliver bygget i dansk naturtræ som lærk og douglas, men vi bruger robinietræ til stolperne. Robinietræ er meget hårdført og kommer i øvrigt fra Ungarn. Det har en levetid på op til 50 år i jord og over jord.

Du kan vælge mellem selvbyg eller færdigmonterede shelters

​Vi kan levere shelters som selvbyg eller som færdigmonteret. Prisen for en færdigmonteret shelter er 17.000 kroner. Du kan naturligvis tilkøbe et andet tagmateriale og andre størrelser på hytten.

Vi kan med andre ord bygge shelters helt efter dine ønsker, ligesom vi gerne rådgiver dig i at tage det rette valg.

Kontakt os og få et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte BFK Træløsninger for at høre mere om dine muligheder, herunder hvad vi kan tilbyde.

Du kan ringe på telefon 61 70 86 97, eller du kan sende os en e-mail på kontakt@bfktrae.dk. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud.